Αποφράξεις Κέρκυρα

Το άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό μας είναι έτοιμο να αντιμετωπίσει μια μεγάλη ποικιλία καταστάσεων οικιακής ή επαγγελματικής δυσλειτουργίας αποχετεύσεων με κύριο γνώμονα την αξιοπιστία, την τεχνογνωσία και την ταχύτητα.

Ποιοί Είμαστε

Στην ΒΙΤΣΟΣ Γ. – ΒΙΤΣΟΣ ΣΠ. και ΣΙΑ Ο.Ε., είμαστε υπερήφανοι για τις υπηρεσίες καθαρισμού αποχετεύσεων και αποφράξεων στην Κέρκυρα και τις γειτονικές περιοχές. Με την εκτεταμένη εμπειρία της ομάδας μας, στον τομέα των υδραυλικών εγκαταστάσεων και στις αποφράξεις, έχουμε τελειοποιήσει τις τεχνικές μας για να παρέχουμε εξαιρετικές και αποτελεσματικές λύσεις, για όλους τους τύπους δυσλειτουργιών αποχέτευσης.

Στόχος μας είναι να αντιμετωπίσουμε αποφασιστικά κάθε πρόβλημα και να διασφαλίσουμε ότι το αποχετευτικό σας σύστημα λειτουργεί ομαλά. Κατανοούμε τη σημασία της σωστής λειτουργίας του συστήματος αποχέτευσης και την ταλαιπωρία που συνεπάγεται με μια δυσλειτουργία. Γι’ αυτό και θέτουμε ως προτεραιότητά μας, να ανταποκρινόμαστε γρήγορα στην κλήση σας. Σας παρέχουμε άμεσες, αξιόπιστες και εξειδικευμένες υπηρεσίες.

Εμπιστευτείτε μας για να χειριστούμε οποιοδήποτε πρόβλημα. Ανεξάρτητα από το πόσο περίπλοκο μπορεί να είναι. Χρησιμοποιούμε εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας και προηγμένες τεχνικές για να παρέχουμε στους πελάτες μας λύσεις μακράς διάρκειας που διατηρούν τα συστήματα αποχέτευσης σε άριστη κατάσταση. Με τις υπηρεσίες καθαρισμού που παρέχουμε, μπορείτε να είστε ήσυχοι γνωρίζοντας ότι το αποχετευτικό σας σύστημα βρίσκεται στα χέρια εξειδικευμένων επαγγελματιών. Επαγγελματιών που δεσμεύονται να παρέχουν υπηρεσίες κορυφαίας ποιότητας. 

Επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα, για όλες τις αποχετευτικές σας ανάγκες. Λάβετε εξαιρετικές υπηρεσίες, που μας έχουν καταστήσει κορυφαίο πάροχο υπηρεσιών καθαρισμού αποχετεύσεων και αποφράξεις Κέρκυρα και όχι μόνο.

Έχεις πρόβλημα με την αποχέτευση σου;

Έχεις πρόβλημα με την
αποχέτευση σου;

Απόκτησε γρήγορες και αξιόπιστες λύσεις με τον σύγχρονο εξοπλισμό και τους έμπειρους τεχνικούς μας – Διαθέσιμοι 24/7 στην Κέρκυρα!

Iδανικό για άμεσο ξεβούλωμα βουλωμένων αγωγών από συσσώρευση λιπαρών ουσιών ή τον καθαρισμό φραγμάτων από την εκροή χωμάτων.

Δυνατότητα επιθεώρησης έως και 30 μέτρων αγωγού με διάμετρο από 50mm έως 300mm Διερεύνηση αγωγών και γεωτρήσεων.

Το μηχάνημα αυτό προσφέρει λύσεις απόφραξης & καθαρισμού υψηλής ταχύτητας αντιμετωπίζοντας ακόμα και τις πιο απαιτητικές εργασίες.
Αποφρακτικό μηχάνημα με χρήση μηχανικής ατσαλίνας. Ιδανικό για δύσκολες ή ιδιαίτερες περιπτώσεις όπως ρίζες ή πουρί.
Ιδανικό μηχάνημα για μικρές ή απαιτητικές αποχετεύσεις λόγω της εύκολης μεταφοράς τους σε μέρη περιορισμένης πρόσβασης.
Η τεχνολογία έχει φέρει επανάσταση στην επισκευή σωλήνων, καθιστώντας την πιο αποτελεσματική και βολική.

24/7
Εξυπηρέτηση

Η έμπειρη ομάδα μας είναι έτοιμη να αντιμετωπίσει κάθε βλάβη όλες τις μέρες του χρόνου και όλες τις ώρες της ημέρα ώστε να μην αγχώνεσαι για τίποτα

Εξειδικευμένο
προσωπικό

Ό,τι πρόβλημα και να προκύψει το εξειδικευμένο δυναμικό της ομάδας μας είναι έτοιμο να το αντιμετωπίσει οποιαδήποτε στιγμή

Σύγχρονος

εξοπλισμός

Με τον τελευταίας τεχνολογίας εξοπλισμό μας, μπορείς να ξεχάσεις κάθε πρόβλημα που μπορεί να εμφανιστεί.

αποφράξεις Κέρκυρα

Αποφράξεις Κέρκυρα

Γιατί να επιλέξετε εμάς

Η ομάδα μας είναι πλήρως αφοσιωμένη στο να παρέχει στους πελάτες της αξιόπιστες υπηρεσίες καθαρισμού αποχετεύσεων, με συνέπεια και ταχύτητα σε όλη την Κέρκυρα. Με όπλο μας την τεχνογνωσία αλλά και τα σύγχρονα εργαλεία μας, μπορούμε να αντιμετωπίσουμε με αποφασιστικότητα κάθε πρόκληση.

Όπως κάθε τοπική επιχείρηση που σέβεται την κοινότητα της, έτσι και εμείς, κατανοούμε απόλυτα τις ανάγκες των συμπολιτών μας στην Κέρκυρα. Με γνώμονα το άρτια εξειδικευμένο προσωπικό μας, σας εγγυόμαστε κορυφαίες υπηρεσίες με αποτέλεσμα την μόνιμη ικανοποίηση σας.

Τι είπαν για εμάς

Ανακάλυψε τι λένε οι ικανοποιημένοι πελάτες μας για τις εξειδικευμένες υπηρεσίες μας!

5/5

ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΙ 24/7

H πρώτη σου επιλογή στις αποφράξεις στην Κέρκυρα.

Στην Βίτσος Αποφράξεις Κέρκυρα χρησιμοποιούμε εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας και σε συνδυασμό με το εξειδικευμένο προσωπικό μας παρέχουμε αποτελέσματα υψηλής ποιότητας. Εμπιστευτείτε μας σήμερα και κλείστε ένα ραντεβού.