Πολιτική Απορρήτου

Ημερομηνία έναρξης ισχύος: Φεβρουαρίου 2023

Στο Αποφραξεις Βιτσος, δεσμευόμαστε να προστατεύουμε το απόρρητο των χρηστών του ιστοτόπου μας. Η παρούσα Πολιτική Απορρήτου περιγράφει τους τύπους προσωπικών πληροφοριών που συλλέγουμε και τον τρόπο με τον οποίο χρησιμοποιούνται, κοινοποιούνται και προστατεύονται.

Συλλογή και χρήση πληροφοριών

Ενδέχεται να συλλέγουμε προσωπικές πληροφορίες, όπως το όνομα, τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, τον αριθμό τηλεφώνου και άλλα στοιχεία επικοινωνίας, όταν χρησιμοποιείτε τον ιστότοπό μας, υποβάλλετε μια φόρμα ή εγγράφεστε στο ενημερωτικό μας δελτίο. Οι πληροφορίες αυτές χρησιμοποιούνται για να σας παρέχουμε καλύτερη εξυπηρέτηση πελατών και για να επικοινωνούμε μαζί σας σχετικά με τις υπηρεσίες μας.

Cookies και τεχνολογίες παρακολούθησης

Ενδέχεται να χρησιμοποιούμε cookies, web beacons και άλλες τεχνολογίες παρακολούθησης για να συλλέγουμε πληροφορίες σχετικά με τη χρήση του ιστότοπού μας από εσάς, όπως οι σελίδες που επισκεφτήκατε και ο χρόνος παραμονής σας στον ιστότοπο. Οι πληροφορίες αυτές χρησιμοποιούνται για τη βελτίωση του ιστότοπού μας και τη βελτίωση της εμπειρίας σας ως χρήστης.

Κοινή χρήση πληροφοριών

Ενδέχεται να μοιραστούμε τις προσωπικές σας πληροφορίες με τρίτους παρόχους υπηρεσιών που μας βοηθούν στη λειτουργία του ιστότοπού μας, στην παροχή υπηρεσιών εξυπηρέτησης πελατών ή στη διεξαγωγή δραστηριοτήτων μάρκετινγκ. Ενδέχεται επίσης να μοιραστούμε τις πληροφορίες σας με κυβερνητικές υπηρεσίες ή άλλους οργανισμούς, εφόσον απαιτείται από το νόμο.

Ασφάλεια δεδομένων

Λαμβάνουμε εύλογα μέτρα για την προστασία της ασφάλειας των προσωπικών σας πληροφοριών, συμπεριλαμβανομένης της χρήσης κρυπτογράφησης και ασφαλών διακομιστών. Ωστόσο, καμία μέθοδος ηλεκτρονικής μετάδοσης ή αποθήκευσης δεν είναι 100% ασφαλής και δεν μπορούμε να εγγυηθούμε την απόλυτη ασφάλεια των πληροφοριών σας.

Αλλαγές στην παρούσα Πολιτική Απορρήτου

Ενδέχεται να ενημερώνουμε κατά καιρούς την παρούσα Πολιτική απορρήτου για να αντικατοπτρίζουμε τις αλλαγές στις πρακτικές μας ή για να συμμορφωνόμαστε με τις νομικές απαιτήσεις. Η πιο πρόσφατη έκδοση της Πολιτικής Απορρήτου θα είναι πάντα αναρτημένη στον ιστότοπό μας.

Στοιχεία επικοινωνίας

Εάν έχετε οποιεσδήποτε ερωτήσεις ή ανησυχίες σχετικά με την παρούσα Πολιτική απορρήτου, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας στο [Εισάγετε τα στοιχεία επικοινωνίας].

Η παρούσα Πολιτική Απορρήτου διέπεται από τους νόμους της Ελλάδας.

Translated with www.DeepL.com/Translator (free version)