Εντοπιστής : ένα από τα πιο σύγχρονα εργαλεία στα χέρια επαγγελματιών !

Εάν δε γνωρίζετε πώς λειτουργούν οι γραμμές σας στο κτίριο ή στο ακίνητο, εμείς μπορούμε να βοηθήσουμε. Με τη βοήθεια των πιο σύγχρονων συσκευών εντοπισμού που κυκλοφορούν αυτή τη στιγμή στην αγορά, μπορούμε να καταγράψουμε την πορεία σωλήνων και καναλιών, μέσω ενός μόνο δέκτη. Μπορούμε να εντοπίσουμε την πορεία του σωλήνα ή τις κατεστραμμένες περιοχές έως και 5 μέτρα βάθος.

Με τέτοια εργαλεία στα χέρια μας , ο εντοπισμός και η αντιμετώπιση του προβλήματος είναι ΑΜΕΣΗ και χωρίς καθυστερήσεις , περιττά σκαψίματα –> άρα και λιγότερα έξοδα για κάθε πελάτη μας !!

Τα πιο βασικά οφέλη της χρήσης του είναι τα ακόλουθα :

ΑΣΦΑΛΕΣΤΕΡΕΣ ΠΡΑΚΤΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ

Για την εξάλειψη ανθρωπίνων λαθών με τα υπόγεια καλώδια, έξυπνα χαρακτηριστικά όπως μια λειτουργία Αυτόματου Καθημερινού Self Test και για ο δυναμικός αισθητήρας Swing εξασφαλίζουν ότι οι βέλτιστες πρακτικές εργασίας τηρούνται και εφαρμόζονται στο πεδίο. Το Data Logging μπορεί επίσης να παρέχει μια πολύτιμη εικόνα των εργασιακών πρακτικών που μπορούν να βοηθήσουν στον εντοπισμό δυνητικών αναγκών κατάρτισης.

Μέτρηση Βάθους

Χρησιμοποιώντας το MXT4 ενισχυτή σήματος, το βάθος των υπόγειων σωλήνων και καλωδίων μπορεί να μετρηθεί με το πάτημα ενός κουμπιού.

Τρέχουσα μέτρηση σήματος
Το MXL4 μπορεί να παρακολουθεί την πραγματική ισχύ του σήματος του ενισχυτή σήματος MXT4 που εφαρμόζεται σε μια θαμμένη υπηρεσία ανεξάρτητα από το βάθος του. Αυτό είναι ιδανικό για την αναγνώριση της διάταξης ενός δικτύου σωλήνων ή καλωδίων.

ALARM ZONE
AlarmZone™ ειδοποιεί τους χειριστές για την παρουσία ιδιαίτερα ρηχών σωλήνων ή καλωδίων με το ακριβές βάθος ενεργοποίησης ρυθμιζόμενο από τον χρήστη ώστε να ταιριάζει καλύτερα στις τοπικές απαιτήσεις.

PEAKHOLD
Η τεχνολογία PeakHold επιτρέπει στο χρήστη να εντοπίζουν γρήγορα και με βεβαιότητα την ακριβή θέση των θαμμένων υπηρεσιών.

Δυναμικός Ασιθητήρας Swing

Το MXL4 παράγει έναν ήχο για να προειδοποιήσει τον χειριστή έναν το κρατά μακρυά από το έδαφος κατά την μέτρηση.

Αυτόματο Καθημερινό Self Test (ADST)

Το MXL4 έχει ολοκληρωμένο κύκλωμα αυτοελέγχου. Το σύστημα ADST εξετάζει πλήρως τον Ανιχνευτή, συμπεριλαμβανομένων των κεραιών λήψης κάθε μέρα, όταν τεθεί για πρώτη φορά σε λειτουργία. Αυτό δίνει την επιβεβαίωση στο χειριστή ότι ο εξοπλισμός λειτουργεί στο βέλτιστο του πριν χρησιμοποιηθεί. Το αποτέλεσμα της δοκιμής καταγράφεται και μπορεί να τυπωθεί σε μια Επικύρωση Εγγυρότητας του Συστήματος, όταν αυτό απαιτείται.

Data Logging

Ο ανιχνευτής ακριβείας σωλήνων και καλωδίων MXL4 είναι διαθέσιμος με ή χωρίς καταγραφή δεδομένων.

Μεταφορά Δεδομένων με USB

Τα δεδομένα από το μοντέλο MXL4 που επιτρέπει την καταγραφή τους, μπορούν να μεταφερθούν σε οποιαδήποτε στιγμή σε Η/Υ για ανάλυση μέσω USB.

Ανάλυση Δεδομένων

Το δωρεάν PC Toolkit της C.scope και η εφαρμογή C.Scope Relay για smartphones, επιτρέπει το χειρισμό των αποθηκευμένων δεδομένων καταγραφής σε χάρτες και γραφήματα που απεικονίζουν όλες τις πτυχές της χρήσης του MXL4.

Τα δεδομένα μπορούν να χρησιμοποιηθούν για να δείξει αν ο ανιχνευτής έχει χρησιμοποιηθεί σωστά, για να εκτιμήσει την πραγματική συμπεριφορά του χειριστή και να εντοπίσει τυχόν απαιτήσεις κατάρτισης.

LCD ψηφιακή οθόνη

Το MXL4 έχει μια μεγάλη, καθαρή και εύκολα αναγνώσιμη LCD οθόνη με οπίσθιο φωτισμό τοποθετημένη πίσω από ένα σκληρό προστατευτικό πολύ-ανθρακικό φακό. Η οθόνη δείχνει τη λειτουργία ανίχνευσης, το επίπεδο κορυφής του σήματος, το βάθος, την ισχύ του σήματος και την κατάσταση της μπαταρίας. Επίσης, εμφανίζει τα αποτελέσματα του Αυτόματου Καθημερινού Self Test.

Αποσπώμενο Ηχείο

Το ηχείο μπορεί εύκολα να αποσπαστεί για την χρήση σε θορυβώδη περιβάλλοντα εργασίας.

Στιβαρή & ανθεκτική κατασκευή

Το εργονομικό MXL4 παρέχει προστασία σε νερό και σκόνη κατά το πρότυπο ανοχής IP65.

Εάν επιθυμείτε σίγουρα αποτελέσματα και επαγγελματικές υπηρεσίες , επικοινωνήστε μαζί μας άμεσα.

Θέλουμε να δώσουμε μια οριστική λύση στο πρόβλημά σας, έτσι πρώτα πρέπει να το δούμε από κοντά, να το αξιολογήσουμε, να σας πούμε αναλυτικά τις εργασίες που θα κάνουμε για την επίλυσή του και ποιο θα είναι το κόστος. Η διαρκής εξέλιξη και ενημέρωση, ο υπερσύγχρονος εξοπλισμός μας και η επιθυμία να δίνουμε μόνο οριστικές λύσεις μάς κατατάσσουν πολύ ψηλά στην προτίμηση των πελατών. Οι δεκάδες ευχαριστημένοι πελάτες μας αποτελούν απόδειξη του επαγγελματισμού και της ποιότητας των υπηρεσιών σας.

αποφράξεις Κέρκυρα Βίτσος

Μπορείτε να μάς ακολουθήσετε και στη σελίδα μας σε facebook και Instagram προκειμένου να ενημερώνεστε άμεσα για κάθε εργασία μας.

https://www.facebook.com/ApofraxeisVitsos/?locale=ms_MY

https://www.instagram.com/g.vitsos_s.vitsos/

Κοινοποίηση Άρθρου

Facebook
Twitter
LinkedIn