Εργασίες στο μεγαλύτερο υδάτινο πάρκο της χώρας : AQUALAND

Με μοναδικό γνώμονα να φέρουμε εις πέρας τα μεγαλύτερα έργα και τις πιο απαιτητικές εργασίες , για ακόμα μία φορά προχωρήσαμε σε μία μοναδική (συν)εργασία. Αυτή τη φορά ξεκινήσαμε εργασίες στον τεράστιο χώρο της Aqualand, το μεγαλύτερο υδάτινο πάρκο του νησιού της Κέρκυρας και όλης της Ελλάδας.

Στο πλαίσιο της μεγαλύτερης ανάπτυξης του πάρκου αυτού , προχωρήσαμε στην κατασκευή 105 μέτρων επισκευής αποχέτευσης με μοναδικό στόχο την καλύτερη λειτουργία του χώρου αυτού. Η τεράστια αυτή κατασκευή πραγματοποιήθηκε από την εταιρεία μας , χωρίς περιττά σκαψίματα και εργασίες και πάντα χρησιμοποιώντας μόνο τα πιο ΣΥΓΧΡΟΝΑ και ΕΞΕΛΙΓΜΕΝΑ μηχανήματα και υλικά .

Με αυτό τον τρόπο έχουμε μεγιστοποιήσει το επίπεδο των εργασιών μας και εγγυόμαστε μόνο τα πιο σίγουρα αποτελέσματα με ταχύτητα, ασφάλεια και ποιότητα.

Παρακάτω θα δείτε ένα μέρος των εργασιών που πραγματοποιήθηκε από την εταιρεία μας :

Για την καλύτερη κατανόηση των παραπάνω και για οποιαδήποτε συμβουλή ή πληροφορία χρειαστείτε η εταιρεία μας είναι δίπλα σας , σε κάθε περίπτωση με ένα μόνο τηλεφώνημα . Εγγυόμαστε αποτελεσματικότητα και ασφάλεια σε κάθε σας πρόβλημα, χρησιμοποιώντας εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας και διαθέτοντας μεγάλη εμπειρία σε όλα τα ζητήματα.

Υδραυλικές υπηρεσίες στην Κέρκυρα

Μπορείτε να μάς ακολουθήσετε και στη σελίδα μας σε facebook και Instagram προκειμένου να ενημερώνεστε άμεσα για κάθε εργασία μας.

https://www.facebook.com/ApofraxeisVitsos/?locale=ms_MY

https://www.instagram.com/g.vitsos_s.vitsos

Κοινοποίηση Άρθρου

Facebook
Twitter
LinkedIn