Κάμερα – το σύγχρονο εργαλείο στα χέρια ενός υδραυλικού .

Η διάγνωση του προβλήματος γίνεται με ακρίβεια και χωρίς περιττές εργασίες και σκαψίματα ώστε ακόμα και στα πιο δύσκολα και κρυφά σημεία να είμαστε σε θέση να εντοπίσουμε το πρόβλημα.

H εταιρεία μας καλύπτει ένα ευρύ φάσμα εργασιών, όσον αφορά τις αποφράξεις και τις αποχετεύσεις ακολουθώντας πάντα τις τεχνολογικές εξελίξεις, όπως ο έλεγχος με χρήση κάμερας των αγωγών και προσφέροντας στους πελάτες της υπηρεσίες υψηλού επιπέδου. Αντιλαμβανόμαστε πλήρως πόσο δύσκολο μπορεί να είναι για εσάς και την οικογένεια σας η εμφάνιση μιας βλάβης στο αποχετευτικό και υδραυλικό σύστημα του σπιτιού σας αλλά και τη διάσταση που μπορεί να πάρει η επίλυση της αν δεν χρησιμοποιηθούν τα κατάλληλα εργαλεία.

Το υπερ – εργαλείο αυτό εξοικονομεί χρόνο και χρήμα καθώς ελαχιστοποιεί το χρόνο που αναζητάμε την πηγή ενός προβλήματος. Δε χρειάζεται να γκρεμίζουμε και να προχωράμε σε περιττές εργασίες ή σκαψίματα. Οι εργασίες αποκατάστασης της βλάβης γίνονται άμεσα, αποτελεσματικά και οικονομικότερα, εφόσον αποτρέπονται περαιτέρω ζημιές και ξηλώματα σε τοίχους, δάπεδα, γυψοσανίδες.

Εξελίσσουμε διαρκώς του εξοπλισμούς μας με μοναδικό γνώμονα την αναβάθμιση των υπηρεσίων μας και τα σίγουρα αποτελέσματα. Πιο συγκεκριμένα , η χρήση αυτών των εξελιγμένων μηχανημάτων μπορούν να μάς προσφέρουν τα ακόλουθα :

Η θερμική κάμερα απεικονίζει με χρώματα την θερμοκρασία των αντικειμένων: Το ψυχρό απεικονίζεται με μπλε και όσο περνάμε στα θερμότερα, τα χρώματα γίνονται πιο κοκκινωπά, κίτρινα, έως το άσπρο που απεικονίζει το θερμότερο αντικείμενο. Το σημείο όπου υπάρχει διαρροή είναι πιο ψυχρό από τα γειτονικά του, γιατί η εξάτμιση του νερού ψύχει τα αντικείμενα, άρα στην εικόνα της κάμερας θα φαίνεται χρωματισμένο μπλε. Επειδή η κάμερα έχει μεγάλη ευαισθησία, μπορεί να διακρίνει πολύ μικρές  διαφορές θερμοκρασίας -έως 0,1 βαθμούς Κελσίου- και έτσι να εντοπίζει με ακρίβεια ακόμη και τις μικρές διαρροές.

Η ενδοσκοπική κάμερα η οποία εισέρχεται στο σωλήνα αποχέτευσης καταγράφοντας σε βίντεο όλη τη κατάσταση του σωλήνα εσωτερικά. Οι ενδοσκοπικές κάμερες αποχέτευσης δίνουν πολύ καθαρή εικόνα κάθε ρωγμής, σπασίματος ή ανοίγματος στους σωλήνες αποχέτευσης ή υδρορροών. Υπάρχουν και οι ρομποτικές ενδοσκοπικές κάμερες, οι οποίες έχουν τη δυνατότητα περιστροφής εντός του σωλήνα έως και 360ο, δίνοντάς μας το βέλτιστο αποτέλεσμα διάγνωσης ενός προβλήματος.

Πολύ συχνά συμβαίνει να παρατηρούμε φανερή υγρασία ή μούχλα σε τοίχους, δάπεδα και οροφές. Αυτό σημαίνει πως μάλλον υπάρχει μια διαρροή σε κάποιον από τους εσωτερικούς σωλήνες ύδρευσης ή αποχέτευσης, που πρέπει να διορθωθεί. Η συγκεκριμένη ζημιά καλό είναι να μην αφήνεται για καιρό χωρίς επιδιόρθωση, γιατί διαβρώνονται τα δομικά στοιχεία του κτιρίου. Επιπλέον δημιουργείται και ανθυγιεινό περιβάλλον, λόγω της υγρασίας.

Παλαιότερα, η διαδικασία απαιτούσε να σκαφτεί όλη η επιφάνεια, για να βρεθεί ακριβώς το προβληματικό σημείο και αυτό είχε σαν αποτέλεσμα σπατάλη χρόνου, περισσότερα έξοδα και φυσικά και την αναστάτωση που προκαλούσαν τα μπάζα στον χώρο.

Η εξέλιξη της τεχνολογίας τα τελευταία χρόνια έχει εφοδιάσει με ωφέλιμα εργαλεία τα χέρια των τεχνικών και τέτοιες εργασίες γίνονται πια πολύ πιο σύντομα, πιο οικονομικά και χωρίς να χρειάζεται να γίνουν πολλά σκαψίματα.

H εταιρεία μας διαθέτει ειδική κάμερα υπερύθρων (θερμοκάμερα) με την οποία μπορούμε να διαπιστώσουμε πού βρίσκεται ακριβώς το σημείο του σωλήνα ύδρευσης ή αποχέτευσης που έχει διαρροή. Έτσι σκάβουμε μόνο τοπικά στο σημείο που χρειάζεται για να διορθώσουμε τη βλάβη. 

Οι αμέτρητοι ευχαριστημένοι πελάτες μας αποτελούν απόδειξη του επαγγελματισμού και της ποιότητας των υπηρεσιών μας. Θέλουμε να σάς δίνουμε μόνο οριστικές λύσεις στα πρόβλημάτα σας χωρίς περιττές εργασίες, χωρίς καθυστερήσεις και χωρίς κρυφά έξοδα.

Μπορείτε να μάς ακολουθήσετε και στη σελίδα μας σε facebook και Instagram προκειμένου να ενημερώνεστε άμεσα για κάθε εργασία μας.

https://www.facebook.com/ApofraxeisVitsos/?locale=ms_MY

https://www.instagram.com/g.vitsos_s.vitsos/

Κοινοποίηση Άρθρου

Facebook
Twitter
LinkedIn